ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

A ко сте наши клиенти моля отделете време да се запознаете с правилата за ползване на туристическия обект, както и с най-често задаваните въпроси към нас.

Благодарарим ви за отделеното внимание, като се ще се постараем престоя ви при нас да е повече от приятен.

Доброто местоположение на вила “Кръстев”, уютното обзавеждане и отличното обслужване, са гаранция за приятен престой при нас по време на Вашата ваканция или бизнес пътуване.

Най-често задавани въпроси от клиенти

Как мога да платя? Нужна ли е предплата?

● За резервации включващи дати от месеци юли и август, след предварително уточняване, е необходимо внасянето на аванс в минимален размер - стойността на една нощувка за помещението. ● Резервацията може да бъде платена чрез пощенски запис или по банков път на една от следните сметки: - на името на Атанас Кръстев Кръстев в Райфайзенбанк, IBAN: BG03RZBB91551006517414, BIC: RZBBBGSF или на името на Кръстьо Атанасов Кръстев в Юробанк И Еф Джи (Пощенска банка) - IBAN: BG05BPBI79371044507202, BIC: BPBIBGSF.

Кога мога да се настаня и да се освободя стаята си?

● Настаняване - от 14:00 часа. ● Напускане - до 12:00 часа. Забележка: Настаняването е гарантирано след 14:00 часа. Осъществява се и по-рано през деня, ако помещението е свободно.

Има ли намаления и отстъпки за настаняване на деца?

● Настаняване на деца до 6 години - безплатно. ● Цена за настаняване на деца от 7 години до 13 години, на допълнително легло - 50% от цената за легло. ● Цена за настаняване на възрастни на допълнително легло - 70% от цената за легло. ● Цена за настаняване на самостоятелни туристи в стая за двама - 75% от цената за стаята. Намалението не се предлага през месеци Юли и Август. ● Пакетни цени за 7 и повече дни - отстъпка от 5% до 10% от цената за периода.

Има ли паркинг наблизо?

В непосредствена близост се намират голям охраняем паркинг.

logo2

Свържете се с нас

+359 554 4 44 87

СТАИ

Вижте предложенията