ПЛАЖНА ИВИЦА

Вила Кръстев

17 август 2017

Няма коментари

A ко сте на почивка в Несебър, то може да посетите няколко на броя плажа, които ще ви впечатлят със своята красота, златист пясък и чиста вода.

На ваше разположение за слънчевото ви приключение са малкия и китен плаж, който се намира в Стария град, Южният – който е в новата част на Несебър, както и Северният – намиращ се от другата страна на провлака, който е най-големия и оживения от всички.

Плажната ивица на курорта, която ежедневно се поддържа и почиства, е свързана с тази на Слънчев бряг. Водата е приятна и топла за къпане през летните дни, а спасители се грижат за реда и безопасността на плажуващите.

Красиви плажове със ситен златист пасък и чиства вода. Морето е плитко, което го прави безопасно за децата и гарантира вашето спокойствие. В Стария град пък има малък плаж. Южният плаж е в новата част на Несебър, намира се в близост до Слънчев бряг и е дълъг, но тесен. Северният плаж, от другата страна на провлака, е по-голям, но също доста оживен. По-голямата част е платената, с чадъри и шезлонги, но има и свободна зона, която е по-малка. Покрай плажа има много заведения, предлагащи напитки и сладолед. Има и различни атракциони за забавление, а плажният волейбол е задължителната част от слънчовото ви приключение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *